Öka dina intäkter

Att bli annonsör hos oss och skapa sin första kampanj är enkelt och tar bara minuter!

Det är också helt riskfritt då ni som annonsör enbart betalar för resultat.
Genom att exponera ert varumärke och produkter hos olika influencers och plattformar ökar ni er varumärkeskännedom och driver mer trafik till era webbutiker.

Varför bli annonsör?

I takt med att digitaliseringen ökar och fler konkurrerar om kundernas uppmärksamhet på internet, krävs också mer effektiva och nytänkande metoder för att nå ut. Inte minst för att nå den avsedda och relevanta målgruppen för era produkter och tjänster. Adclusive kopplar ihop ert varumärke med relevanta publicister och ökar er försäljning.

För att endast relevanta publicister ska ha möjlighet att annonsera i ert varumärkes namn bestämmer ni som annonsör själva vem som får möjligheten till detta.

Att bli annonsör är helt riskfritt då du enbart betalar per genomförd transaktion. Ett marknadsföringsalternativ som är självfinansierande helt enkelt!

     Varför affiliatemarknadsföring?

 • Affliatemarknadsföringen beräknas stiga med 10% per år
 • Kostnadseffektivt och riskfritt
 • 89% av marknadsförare vittnar om att ROI från influencer marketing är bättre än andra jämförbara marknadsföringsmetoder
 • Affiliatemarknadsföringen beräknas omsätta 8,2 miljarder USD under 2022
 • Ökar SEO ranking

Kontakta oss för mer information

Fördelar med affiliatemarknadsföring

 • Trafik du inte trodde fanns

  Adclusive ger dig som annonsör möjligheten att kostnadsfritt nyttja marknadsföringskanaler du annars inte nått.

 • Förbättra din SEO

  Publicister länkar till er hemsida, vilket bidrar till ökad trafik. Dessa inlänkar är fördelaktiga och ökar ert SEO värde, vilket i praktiken innebär att fler besöker era hemsidor och fler köp genereras.

 • Värdefulla insikter

  Våra datamodeller genererar och rapporterar data specifikt för er, och ger er en värdefull insyn kring hur och var köp genereras. Detta är av stort värde när ni ska planera er framtida marknadsföringsstrategi.

 • Komplett statistik

  Adclusive erbjuder dig som annonsör komplett statistik över alla klick och transaktioner som genererats från nätverket, och hur många av dessa som lett till avslut. Du hittar även statistik kring CPC/CPL/CPA bara för att nämna några KPIer.

 • Vad är en publicist?

  En publicist kan vara allt från en bloggare, en rabattsida till en influencer. Du som annonsör kan välja vilken typ av publicist som får ansöka till era program, vilket gör att ni endast syns i de kanaler där ni vill synas och som är lönsamma för just er.

 • Medvetenhet kring ditt varumärke

  Expandera er varumärkeskännedom genom att nå en större publik och öka er exponering online. Även om alla besökare inte köper något, kan de ändå anmäla sig till ert nyhetsbrev, och på så sätt bli kunder i framtiden.

 • Du är en del av en växande marknad

  Svensk e-handel omsatte 122 miljarder kronor 2020, och förväntas omsätta 130 miljarder 2021. Fortsätter e-handeln att utvecklas i samma takt som den gjort hittills kommer e-handeln inom fem år att ha fördubblats. Affiliatemarknadsföring är den mest populära marknadsföringsformen med sin höga ROI, och förväntas växa med 10% per år framöver.

 • Spårning att lita på

  All försäljning som genereras via plattformen rapporteras i realtid. Som annonsör kan du därför känna dig trygg i att du kan spåra samtliga transaktioner och endast betala för de transaktioner som genererat försäljning.

 • GeoIP

  Genom vår unika GeoIP filtrering kan du som annonsör själv avgöra om ni ska tillåta transaktioner från hela världen eller bara enstaka länder. Om ni exempelvis har en kampanj som enbart ska vara giltig för Norden, kan ni när ni skapar kampanjen enkelt välja vilka länder som ska omfattas av kampanjen. De transaktioner som sker utanför Norden, kommer såldes ej generera provision.

Adclusive är uppstickaren som fokuserar på ökad lönsamhet för annonsörer

Tanken om Adclusive föddes redan 2016. Vi ansåg då, och anser än idag att det inte finns en tillräckligt bra spårningsteknik på marknaden – förrän nu! 

Adclusive består av en brokig skara människor; allt från säljare till riktigt vassa utvecklare, men med ett gemensamt mål och vision – att skapa den bästa plattformen med en spårningsteknologi som är ofelbar. Efter tusentals utvecklingstimmar för att nå perfektion, är plattformen äntligen lanserad!

Vi anser att data ska driva besluten, och har därför jobbat stenhårt med att bygga en intelligent plattform som med hjälp av AI tar fram underlag för exempelvis vilka publicister som passar just er bäst. Detta tillsammans med marknadens mest användarvänliga gränssnitt gör oss till en utmanare i en redan konkurrensutsatt bransch.

Ta inte vårt ord för det – testa plattformen själva!