Framtidens annonsnätverk

Vi vill revolutionera affiliatemarknaden med vårt användarvänliga gränssnitt i kombination med vår unika spårningsteknologi.

Vad är affiliatemarknadsföring?

Affiliatemarknadsföring är en internetmarknadsföringskanal som binder samman e-butiker och andra internetbaserade aktörer med publicister. En publicist kan vara allt från en hemsideägare till en Youtuber, där alla har samma mål – att marknadsföra det företag du representerar. Affiliatemarknadsföring har vuxit med 200% sedan 2015 och prognosen vittnar om att intresset växer i stadig takt. Anledningen till att fler väljer att avsätta en större del av sin marknadsföringsbudget är framförallt på grund av den prestationsbaserade modellen, där man enbart betalar för resultat.

Begär mer av din plattform

På bara ett par år har e-handelslandksapet förändrats markant. Fler och fler företag etablerar sig på internet i takt med att andelen som handlar online ökar i rekordtakt. Marknadsförare har tagit till sig den prestationsbaserade annonsmodellen fullt ut och har gjort affiliatemarknadsföring mer attraktivt än någonsin! Men med det ökade intresset, samt de stora satsningarna och investeringarna som görs, ökar också förväntningarna på affiliateplattformarna. Adclusive har tagit sig an utmaningen att revolutionera marknaden med sofistikerade verktyg, unik spårningsteknologi och en helt ny flexibilitet då vi har våra alldeles egna utvecklare.

Flexibilitet

Marknadsföring på internet är föränderlig, och förändringarna kan komma snabbt! De kanaler man marknadsför sig på idag, kanske inte är de man marknadsför sig på imorgon. Därför är det viktigt att välja ett nätverk som har möjligheten och resurserna att implementera framtidens marknadsföringskanaler.

Marknaden förändras

Konkurrensen om kundernas uppmärksamhet på internet blir allt hårdare i takt med att handeln flyttar från de fysiska butikerna och ut på internet. Man behöver idag nya skyltfönster för att vara relevant och nå sin målgrupp. Ert digitala skyltfönster kan istället bli hos en influencer, på bloggar, hemsidor eller varför inte Youtube?