Tjäna pengar som Influencer

Som kreatör och inspiratör ligger ditt intresse förmodligen i att influera andra människor, men varför inte samtidigt tjäna pengar på det du gillar mest?

Det är helt kostnadsfritt att börja samarbeta med dina favoritvarumärken och butiker. Eftersom vi inte heller har några dolda avgifter eller bindningstider är det helt riskfritt att bli publicist hos Adclusive!

Influencer Marketing

Influencer Affiliate Marketing är en prestationsbaserad marknadsföringsteknik där annonsörer betalar er som Influencer (publicister) baserat på de klick eller försäljningar de driver på uppdrag av varumärken. För att tjäna denna provision kommer ni som influencer att använda unikt spårbara länkar (så kallade affiliate-länkar) för att spåra hur många klick eller försäljningar som gjorts.

    Varför Adclusive?

  • Tjäna pengar enkelt genom att rekommendera dina favoritprodukter
  • Marknadsledande plattform
  • Se hur mycket försäljning du genererar i realtid
  • Aldrig mer några brutna länkar
  • Garanterade utbetalningar i tid

Unik funktionalitet

Med vår integrerade sökmotor kan du enkelt hitta annonsörerna du vill samarbeta med, eller helt enkelt söka efter den produkt du vill marknadsföra till högst provision. Utöver vår smarta sökmotor har vi också byggt in intelligens i vår plattform för att reducera risken med felaktiga spårningslänkar.  I praktiken innebär det att du kommer kunna använda samma spårningskod för samtliga kanaler, och vår smarta plattform kommer härleda transaktionen till rätt kanal, till exempel din Instagram eller Youtube. Denna funktion är unik hos oss på Adclusive!
 
 
  • 87% av konsumenterna vittnar om att sociala medier hjälper dem att fatta ett beslut vid köp online.
  • 30% av konsumenterna som använder sociala medier menar att de skulle handla direkt via de olika kanalerna som Instagram, Snapchat, Facebook, Twitter och TikTok.
  • 90% av konsumenterna köper produkter som marknadsförs av de personer de följer på sociala nätverk, vilket är en ökning med 12% från 2019.

Hur går det till?